Op zoek naar spreuk van de dag positief?

 
spreuk van de dag positief
Top 10 Latijnse Spreuken Alletop10lijstjes.
De spreuk is tegenwoordig het motto van de Trappisten orde de bier-makers, jazeker, maar daarnaast ook een serieuze religieuze orde in Nederland en België. De spreuk zelf is echter veel ouder dan de Trappisten orde, we komen de spreuk al tegen op Romeinse bekers, lang voordat de gebieden waar België en Nederland liggen ook maar in aanraking waren gekomen met het Christendom. Memento Mori is een spreuk die veel lijkt op carpe diem, oftewel pluk de dag. Waar de laatste positief is, echter, is de eerste spreuk nogal negatief verwoord.
Green GiveAway: inspiratiekaarten voor een positieve kijk op het leven Live Green Magazine. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter.
Ik zou de inspiratie kaarten meenemen naar mijn werk. Het kan af en toe best hectisch zijn en dan kan zo nu en dan even stilstaan bij een inspirerende spreuk heel welkom zijn. Niet alleen voor mij, maar dat gun ik mijn collegas ook. 25 januari 2017 at 0859.: Inspiratie kunnen we, allemaal, iedere dag gebruiken. Gedachten zijn immers krachten! Regelmatig sta ik bewust even stil om in het NU gewoon even te ZIJN. Even naar buiten om te genieten van de frisse kou, het ijs op het water en de rijp aan de takken van bomen. Of als ik met de auto op pad moet eens niet die snelweg op duik maar een alternatieve route kies, langs weilanden en door de prachtige dorpen in de buurt. Maar er zijn periodes in je leven dat je opeens merkt dat je te snel door de dagen jaagt en als je savonds in bed ligt de halve dag nog door je hoofd raast.zoals bij mij nu het geval is. Dan kun je wel iets positiefs gebruiken.zoals deze prachtige inspiratiekaarten! Smorgens wakker worden en een inspiratiekaart kiezen om je dag positief te beginnen.je aan het denken te zetten.te, motiveren.
geduld Citaten en wijsheden Citaten.net.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze uit te schakelen voor Citaten.NET? Wij tonen enkel een paar onopvallende banners die ervoor zorgen dat deze site kan bestaan en de makers van deze site ook iets voor hun werk krijgen.
Mijn spreuk van de dag positief Archives Mijn spreuk van de dag.
Tags: indruk, negatief, positief Posted in: Mijn spreuk van de dag. Elke dag positief beginnen., zorgt voor een goed humeur bij vrienden en vriendinnen. Vind ik leuk.: augustus 22, 2005 mijnspreuken No Comments. Tags: humeur, positief, vrienden Posted in: Mijn spreuk van de dag.
ConFront Inspiratiekaarten.
Het lijkt wel of je me kentsoms, is het zo op het lijf geschreven dat het haast eng is. Stuur ze altijd door naar mn vriend en hij de zijne en dan bespreken we de kaartjes van elkaar. Wat een geweldig leuk begin van de dag met zon spreuk!
Vrolijke spreuken en likes maken ons net ongelukkig Nieuws HLN.
Goed nieuws: knappe én steenrijke neef prins Harry is nog op de markt. 9-jarige rapster doet zich voor als rijkste kind van de eeuw, maar wordt op pijnlijke wijze ontmaskerd. Wendy Van Wanten verzoent zich met zoon Dylan: Eindelijk" weer omringd door mijn dríe warme kinderen."
Wijsheden en spreuken van diverse personen en leraren.
Juan Ramón Jiménez. Laat geen dag verstrijken. zonder hem een groot of klein geheim te ontfutselen. Je leven zij waakzaam., elke dag een ontdekking. Voor elke kruimel hard brood., die God jou geeft, geef jij hem. de zuiverste edelsteen van je ziel.
Scheurkalender positieve spreuken Mark Verhees.
Geef uw e-mailadres op en u ontvangt als eerste een bericht zodra het boek weer beschikbaar is. In deze scheurkalender staan de mooiste en meest gewaardeerde spreuken van Voor Positiviteit. Met iedere dag een prachtige spreuk. Heerlijk om de dag te starten met een goed gevoel, inspiratie of een positieve intentie!
Posidivas positieve spreuken.
by redactie PVBlog. posted in spreuken, literatuur en poëzie. Spreuk van de dag. Vandaag is de eerste dag. van de rest van je leven. Tags: positieve spreuken. by redactie PVBlog. posted in spreuken, literatuur en poëzie. Spreuk van de maand.
1001 Tips Lifestyle Verjaardagswensen, verjaardag, wensen, feest, geschenken, cadeaus, cados, kados, verjaardagsgeschenken, geluk, vieren, gelukkig, vriendschap, verjaardagen, liefde, wijsheid, warmte
De warmte van deze kaart komt van een goede vriend. Een fijne dag en veel geluk want jij hebt het verdiend. Op deze mooie dag. denk ik steeds aan jouw lieve lach. Of aan je bijzondere gezichtje. daarom dit gedichtje!
Tegeltjeswijsheden Psychologie Magazine.
Zet uw spreuk dan op het bureaublad van uw computer. 4 Draai het om. Een motto opschrijven is één ding, maar erop reflecteren geeft pas echt nieuw inzicht. Een bekende techniek om nieuwe inzichten te krijgen is de woorden en betekenis van iets omdraaien probeer dat ook eens met uw levensmotto. Maak van Oost west, thuis best maar eens Oost west, thuis helemaal niet best of verander Pluk de dag in Pluk de nacht.

Contacteer ons