Op zoek naar spreuk van de dag positief?

 
spreuk van de dag positief
Over ons De dag van de positiviteit.
Oprichter Mark Verhees koos er in 2011 voor 1.000 dagen lang iedere dag een positief bericht te gaan posten op internet en te kijken wat dit met hemzelf en de mensen die hij bereikte deed. Inmiddels is hij fulltime in dienst van de positiviteit en bereikt hij dagelijks 600.000 mensen. Mark is o.a. auteur van de bestseller De Vibe. Voor Positiviteit biedt inspirerende en toegankelijke lezingen, trainingen, cursussen en boeken, gebaseerd op de positieve psychologie. Met als doel mensen te inspireren om meer te denken en handelen vanuit mogelijkheden en passie. En te kiezen voor een leven vol geluk. Voor Positiviteit deelt positieve spreuken via Facebook en Twitter. Ook kun je je aanmelden voor de Spreuk van de dag per e-mail.
SPREUKEN Overzicht met mooie spreuken, wijsheden en citaten. Tegeltjes.com.
25% KORTING OP EEN TEGELTJE MET SPREUK, KLIK HIER. Waarom houden mannen zo van tuinieren? In elk gaatje moet een zaadje. Vrouwen zijn net als erwtensoep. Als ze beginnen te pruttelen moet de worst erin. Ik heb geen sex, de regering naait me al elke dag.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Je kunt zulke Nederlandse soms Engelse oneliners gebruiken op je profielpagina van Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Google of andere social media websites. De spreuk van de dag.: Niets is tijdsverlies, als je van de dag geniet. Toegevoegd: 22 mrt 2019.
Tegeltjeswijsheden Psychologie Magazine.
Zet uw spreuk dan op het bureaublad van uw computer. 4 Draai het om. Een motto opschrijven is één ding, maar erop reflecteren geeft pas echt nieuw inzicht. Een bekende techniek om nieuwe inzichten te krijgen is de woorden en betekenis van iets omdraaien probeer dat ook eens met uw levensmotto. Maak van Oost west, thuis best maar eens Oost west, thuis helemaal niet best of verander Pluk de dag in Pluk de nacht.
Green GiveAway: inspiratiekaarten voor een positieve kijk op het leven Live Green Magazine. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter.
Ik zou de inspiratie kaarten meenemen naar mijn werk. Het kan af en toe best hectisch zijn en dan kan zo nu en dan even stilstaan bij een inspirerende spreuk heel welkom zijn. Niet alleen voor mij, maar dat gun ik mijn collegas ook. 25 januari 2017 at 0859.: Inspiratie kunnen we, allemaal, iedere dag gebruiken. Gedachten zijn immers krachten! Regelmatig sta ik bewust even stil om in het NU gewoon even te ZIJN. Even naar buiten om te genieten van de frisse kou, het ijs op het water en de rijp aan de takken van bomen. Of als ik met de auto op pad moet eens niet die snelweg op duik maar een alternatieve route kies, langs weilanden en door de prachtige dorpen in de buurt. Maar er zijn periodes in je leven dat je opeens merkt dat je te snel door de dagen jaagt en als je savonds in bed ligt de halve dag nog door je hoofd raast.zoals bij mij nu het geval is. Dan kun je wel iets positiefs gebruiken.zoals deze prachtige inspiratiekaarten! Smorgens wakker worden en een inspiratiekaart kiezen om je dag positief te beginnen.je aan het denken te zetten.te, motiveren.
ConFront Inspiratiekaarten.
Het lijkt wel of je me kentsoms, is het zo op het lijf geschreven dat het haast eng is. Stuur ze altijd door naar mn vriend en hij de zijne en dan bespreken we de kaartjes van elkaar. Wat een geweldig leuk begin van de dag met zon spreuk!
Spreuken.
Als je elke dag ervaart als een spoedgeval, zul je vroeg of laat de prijs betalen. Spiegels zouden er goed aan doen, even na te denken voor ze de beelden terugkaatsen. Wees kalm temidden van het lawaai en de haast en bedenk welke vrede er in stilte kan heersen.
25 inspirerende quotes voor vaders De Praktijkvader.
Natuurlijk doe je soms de dingen niet zo handig. Of het nu gaat om het grootbrengen van je kinderen, ruimte maken voor jezelf, de relatie met je partner als je groeit, zul je regelmatig onderuit gaan. Je komt er wel. Zaten er maar meer uren in een dag.
geduld Citaten en wijsheden Citaten.net.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze uit te schakelen voor Citaten.NET? Wij tonen enkel een paar onopvallende banners die ervoor zorgen dat deze site kan bestaan en de makers van deze site ook iets voor hun werk krijgen.
Spreuk van de dag.
Spreuk van de dag. Spreuk/ Tip / Zienswijze / Suggestie. Advies van de dag / Stelling. 16 maart 2019. Je onderbewustzijn weet raad. Horoscoop-trefwoorden voor morgen en vandaag. Horoscoop voor vandaag en morgen. In de lente bloeien we allemaal weer op.
Grappige gezegden, gezegdes en oneliners, Leuke Quotes en uitspraken.
De meest lege mensen op aarde, zijn die mensen die het meest vol van zichzelf zijn. Veel homo's' hebben verstand van mode, omdat ze jarenlang in de kast hebben gezeten. Wees jezelf, iedereen anders is al bezet. Leuke spreuken op T-shirts of tegeltjes? Druk bij Bulbby je eigen tekst of spreuken op je t-shirt en kledingstuk naar keuze. Zet bij YourSurprise een leuke spreuk op een echt tegeltje en geef zo je eigen unieke tegelspreuk cadeau. Bedruk iets anders. Kies uit tientallen verschillende designs en tegel ontwerpen. Bedruk producten met persoonlijke teksten en foto's.' Denk ook eens aan Mokken, Strings, Knuffels, Buttons, Tasjes, Baby kleding en nog veel meer leuke producten waar je leuke teksten op kunt laten drukken! Alle producten bij Spreadshirt. Een excuus is een reden, maar een reden is niet altijd een excuus. Delen is beleven. Geen pech hebben, is al mazzel genoeg. Wacht niet op een goede dag, maak er een.

Contacteer ons