Resultaten voor spreuken en wijsheden

 
spreuken en wijsheden
Gedichten, Spreuken en Wijsheden Vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking.
Gedichten, Spreuken en Wijsheden. aug 19, 2015 0 Reacties. Gedichten, Wijsheden en Spreuken. Onder dit hoofdstuk kunnen regelmatig de ingezonden gedichten, wijsheden en spreuken, die door u zijn ingezonden, geplaatst worden. Na de inzending van u, zonder copyright, wordt dan dit hoofdstuk aangevuld.
Mooiespreuken.net Spreuken en gezegden voor elke dag.
Wijsheden, citaten, spreuken en gezegdes over politici zijn altijd, leuk en grappig om te gebruiken op sociale media zoals Twitter, Facebook enz Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te delen met vrienden en kennissen op Twitter, Facebook enz. Verkeerde tegelspreuken, leuke en grappige gezegden om te gebruiken op sociale media zoals Twitter, Facebook enz Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te delen met vrienden en kennissen op Twitter, Facebook enz.
Boeddhistische Oosterse wijsheden Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Boeddhistische spreuken voor elke dag? Op Ingspire.nl vind je Oosterse spreuken en boeddhistische wijsheden van populaire spirituele leiders over zelfinzicht, innerlijke rust vinden, geluk, je balans bewaren en je vitaliteit versterken. Ontdek de mooiste wijsheden en meditatieve citaten uit de Oosterse filosofie.
Spreuken en wijsheden Han Kersten.
Spreuken citaten wijsheid en inspiratie.
Spreuken en citaten kunnen beeldvormend werken en een inspirerende en motiverende werking hebben op mensen en situaties. Op deze pagina treft u inspiratie van bijzondere mensen uit het verleden, maar ook van hedendaagse ondernemers en beïnvloeders. Deze pagina wordt met regelmaat aangevuld met nieuwe inzichten.
Reisbegeerte in een notendop.
reiscitaten, reisspreuken, reiswijsheden. Het" is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen" Deze wereldberoemde quote van de Chinees filosoof Confucius, die na onze wereldreis door een vriend op de slaapkamerdeur was geschilderd, vormde onze inspiratie voor een overzicht van de mooiste reisuitspraken, inspirerende spreuken en citaten, pakkende oneliners en wijsheden over reizen.
Arabisch.nu Wijsheden.
Instituut voor Arabische taal en cultuur. I n het algemeen kan gesteld worden dat wijsheden in boekjes variëren van citaten uit werk van filosofen, schrijvers, citaten uit religieuze boeken, volkswijsheden die vroeger of later genoteerd zijn tot spreekwoorden en gezegden die in een taal circuleren. De bedoelde uitspraken zijn natuurlijk in een maatschappelijke, sociale, economische, culturele en/of religieuze context ontstaan. Zeker als ze oudere oorsprong zijn en/of uit een andere cultuur komen, c.q. uit een context komen dan de eigen, vertrouwde context kan begrips en belevingsafstand heel groot zijn. Om voorbeelden te noemen, in het begin van de 20e eeuw waren in Europa citaten uit het werk van bijvoorbeeld Goethe en Schiller gemeengoed. Ook kende men allerlei Latijnse spreuken.
Wijsheden en spreuken van diverse personen en leraren.
Contact Contact en Route. Home Tips voor een ontspannener leven Algemene tips Wijsheden en spreuken van diverse personen en leraren. zondag 31 maart 2019. Wijsheden en spreuken van diverse personen en leraren. Deze foto maakte ik van een familieopstelling met poppetjes.
GedichtenEnWijsheden.nl Gratis gedichten, spreuken en wijsheden online.
Welkom bij GedichtenEnWijsheden.nl! GedichtenEnWijsheden.nl is dé Nederlandstalige gedichten en wijsheden website. De leukste spreuken, gedichten, wijsheden en plaatjes om te bekijken en te delen. Maak je eigen spreuktegels en pas ze aan. Weet je zelf een goede spreuk? Stuur hem in!
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Peel en Maas Venray Scheurkalender Venray vol spreuken en wijsheden.
Een greep uit de spreuken en wijsheden uit de kalender van 2018: Sommege meense droeëme van geweldege dinger, ândere blieve wákker en make de droeëme waor; Ik bin már wér òpgestaon, went van t slaopend riek werre is wér s niks van teraecht gekòmme; Ik heb âltied gedòcht dat dreenke nie goed is vur meej, dus bin ik gestopt mit daenke; r Zien meense die zoeë laanksaam reeje, dat ze nie werre geflitst, már geschilderd; Fowte make is meenselek, ennen ândere de schuld gaeve is talent.

Contacteer ons