Meer resultaten voor spreuken liefde

 
spreuken liefde
Spreuken liefde. Vriendschap.Liedjes. Smulweb Blog.
Hoewel wiskundig onjuist liefde vermenigvuldigt zich door het te delen. Niet het gebrek aan liefde, maar het gebrek aan vriendschap maakt ongelukkige huwelijken. Nietzsche: Het leven draait niet alleen om liefde, maar liefde maakt het wel verdraaid levendig. Waar liefde tintelt bruist het bestaan.
Spreuken Steinerschool.
Zij zijn in woorden gevat door Rudolf Steiner zelf, maar kunnen ook van anderen zijn. Bijvoorbeeld van de leraar of later zelfs van de leerling: er bestaan ook spreuken speciaal voor leraren. Vooral de ochtendspreuk is een meditatie die leerlingen hun hele schooltijd begeleidt. De ochtendspreuk van de eerste tot de derde klas luidt als volgt.: Het lieve licht der zonne. Verheldert mij de dag. De geestesmacht der ziel. Geeft hand en voeten kracht. In zonnelicht en glans. Vereer ik diep, o God. De mensenkracht die Gij. In t binnenste van mijn ziel. Vol goedheid hebt geplant. Dat ik met blijdschap werken. Met vreugde leren kan. Van U straalt licht en kracht. Tot U stromen liefde en dank.
Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden LIEFDE.
Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden over liefde. Hieronder vind je de mooiste wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden over liefde. Regelmatig plaatsen we nieuwe wijze spreuken, gezegden en citaten en heb je zelf mooie, bijzondere wijze spreuken die je met ons en bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@wijzespreuken.com.
Meer dan 11.000 citaten aforismen woordspelingen wijsheden oneliners quotes definities.
Nieuw: Gans de site is verwerkt op basis van 10 000 citaten. Kijk daarna steeds nog eens op de aanvulling: 10 000 tot 11 000 en op 11 000 tot 11553. Al de aanvullingen daarna komen enkel op de vernieuwde site.
Spreuken.
Bewustwording is de eerste stap naar verandering. De deur naar de liefde opent en sluit zich naarmate jij je geest en hart opent en sluit. Kritiek kan zijn als een zachte regen; iemands groei bevorderen, zonder zijn wortels te ondergraven.
spreuken en gezegdes. Spreuken van Jan Wijten uit Reusel.
Liefde is geen liefde als ze verandert wanneer de omstandigheden veranderen. Maak eens een zelfportret, in plaats van een ander slecht af te schilderen. Alles komt op tijd voor hem die wachten kan. Je hoeft niet per see de hoogste berg te beklimmen.
Wijsheidsspreuken Zusters Clarissen.
8 Franciscus maakt in deze en andere spreuken gebruik van de monnikentraditie. Zo zegt Bernardus van Clairvaux in een van zijn preken: Er zijn mensen die alleen maar willen weten om het weten, en dat is kwalijke nieuwsgierigheid. Er zijn mensen die willen weten om zelf bekend te worden, en dat is kwalijke inbeelding. Er zijn mensen die willen weten om hun kennis te verkopen, bijvoorbeeld voor geld of de eer, en dat is kwalijk gebedel. Maar er zijn ook mensen die willen weten om anderen op te bouwen, en dat is liefde.
Doosje vol met mooie spreuken over geluk, wijsheid, liefde, inspiratie of vriendschap.
Doosje vol liefde.Wat is mooier om te krijgen of te geven? Een doosje vol met spreuken over liefde. Trek elke dag met het pincet een rolletje papier en laat je inspireren volgens de spreuk van die dag. Doosje is mooi uitgevoerd in handgeschept papier van de moerbeiboom.
Inspirerende Spreuken INNERLAND.
Onvoorwaardelijke liefde betekent dat ik van iemand houd zoals hij is, niet zoals ik wil dat hij zou moeten zijn. Je hebt licht nodig om je schaduw te ontdekken. Stress ontstaat als het denken zich verzet tegen dat wat is.
RITUELEN SPREUKEN EN MAGIE.
Wanneer ze vlekken begint te vertonen moet je ze natuurlijk vervangen. MAGIE, RITUELEN EN SPREUKEN. Ontdek hoe praktische en magische rituelen uw leven op een positeve manier kunnen beïnvloeden. Maak gebruik van bloemen, planten en kruiden om uw leven en uw gezondheid te verbeteren. De natuurlijke energieën van de zon, maan en de seizoenen kunnen u meer geluk brengen en uw doelen gemakkelijker laten bereiken. En wie wil niet zijn ideale liefde op zijn pad zien komen.
Christelijke Quotes Spreuken over Liefde uit de Bijbel YouTube.
Christelijke Quotes Spreuken over Liefde uit de Bijbel. Afmelden bij christelijkeliefde? Abonneren Geabonneerd Afmelden 27. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?

Contacteer ons