Resultaten voor spreuken over het leven

 
spreuken over het leven
Spreuken.
Nog veel meer spreuken op deze fotopagina's.: Wisdom Quotes Page 1. Wisdom Quotes Page 2. Wisdom Quotes Page 3. Wie zichzelf kent, kent het Al. Bron van Zijn, die ik ontmoet in wat mij ontroert., Ik geef u een naam opdat ik u een plaats kan geven in mijn leven.
Spreuk over piloot slaat plank mis op 9/11 Binnenland Telegraaf.nl.
In het leven ben je passagier of de piloot. Het is jouw keuze. Zo luidt de spreuk op de scheurkalender, die ongetwijfeld als inspirerend is bedoeld. Toch is de verwijzing naar een piloot, precies zestien jaar na de aanslagen op het World Trade Center in het Amerikaans op 9/11, op zijn minst twijfelachtig te noemen. Dumpert bracht de kalender naar buiten. Het regende reacties. Toch zijn er ook mensen die de ophef overdreven vinden. Oh wat erg, dit kan echt niet. Zeker niet in de 21e eeuw waarin niets meer kan, omdat alles wat gezegd wordt of het als humor bedoeld is of niet mensen kwetst, kennelijk, schrijft iemand. Daarop reageert een ander: Hé, 16 jaar na jouw dood, pissen je nabestaanden over je graf heen, voor de grap, omdat het je niet kwetst, kennelijk. De scheurkalender kostte 1595, euro, en is inmiddels uitverkocht. De beste, mooiste en fraaiste spreuken van de afgelopen tijd zijn verzameld in deze unieke scheurkalender, staat op de site van uitgever Voor Positiviteit.
100 jaar Nelson Mandela: de 15 mooiste uitspraken op een rij.
Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan. Vrijheid gaat niet zozeer over het loskomen van de boeien, maar om het leven op een manier waarbij je anderen respecteert en hun vrijheid vergroot. Educatie is de motor achter persoonlijke ontwikkeling.
Dagelijkse Gedachte Dagelijks ter inspiratie een citaat, spreuk of wijsheid.
Door Marcel Meijlink van van UNLP. Wil jij ook écht alles leren over een leuker leven? Tijdens de 2-daagse inspirerende Droom, Leef, Geniet-theater events leer je alles over een positieve mindset, het behalen van doelen en krijg je technieken en inzichten waarin je praktische handvatten krijgt voor meer invloed en vrijheid.
Spreuken.
Als je vergeeft, maak je jezelf van slachtoffer tot winnaar. Werken is het mooiste dat er is. Laat dus altijd iets over voor de volgende dag. Wie naar zekerheid streeft, jaagt daar zijn hele leven achteraan zonder het ooit te bereiken.
Spreuken en uitspraken over leven. Mimicats.
Geplaatst op 16 maart 2017 door Mimicats. Geplaatst in Spreuken en uitspraken over leven. Een reactie plaatsen Listen to understand. Geplaatst op 30 mei 2016 door Mimicats. Geplaatst in Spreuken en uitspraken over leven. Een reactie plaatsen Waar het om gaat.
Mooie Korte Teksten en Zinnen over het Leven Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Mooie teksten en zinnen. Mooie korte teksten, spreuken en wijsheden over het Leven. Bevaar het schip van je leven als kapitein, maar bekwaam je ook in het dek schrobben. Toegevoegd: 17 apr 2019.
Beter Bijbel Spreuken.
Luister naar de gedachten en lessen van de meest wijze man ter wereld en pas deze waarheden toe in je eigen leven. Lees deze spreuken niet alleen, maar handel er ook naar! Met toestemming overgenomen van Royal Jongbloed uit Het Boek 2008 Biblica. All rights reserved. Over deze website.
7 positieve spreuken om elke dag te herhalen Gezonder Leven.
Niemand anders dan jijzelf is verantwoordelijk voor het leven dat jij leidt, want jij bent het zelf die de beslissingen maakt. Door deze vijfde spreuk geregeld te herhalen krijg je terug controle over je leven. Het beste moet nog komen. Dit is een van de positieve spreuken die een dagelijkse inspiratie zou moeten zijn.
Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden HET LEVEN.
Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden over het leven. Als we ons leven willen veranderen, moeten we onze geest open zetten. Ik ga je niet vertellen hoe je moet leven, maar als ik jou was zou ik er van genieten.
Top 100 Bijbelse uitdrukkingen, gezegden en woorden.
je leven wordt bepaald door het lot Psalm 165: Gij onderhoudt mijn lot. jammeren, weeklagen, lamenteren uit het Bijbelboek Jeremia net als de profeet Jeremia klaag en jammer je voortdurend. een rib uit je lijf. iets kost je heel veel naar de rib van Adam, waaruit God Eva maakte. Zie: Genesis 2: 21-22 Toen deed de HEERE God een diepen slaap op Adam vallen, en hij sliep; en Hij nam een van zijn ribben, en sloot derzelver plaats toe met vlees. het land van melk en honing. een prachtig oord, het beloofde land Exodus 38: Daarom ben Ik nedergekomen, dat Ik het verlosse uit de hand der Egyptenaren, en het opvoere uit dit land, naar een goed en ruim land, naar een land, vloeiende van melk en honig. een heel dierbaar bezit Psalm 178: Bewaar mij als het zwart des oogappels. wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in. kwaad dat je een ander wilt berokkenen, overkomt jezelf Spreuken 2627: Die een kuil graaft, zal er in vallen.

Contacteer ons