Meer resultaten voor spreuken over geluk en liefde

 
spreuken over geluk en liefde
Boeddha Wijsheden.
Ook zijn er pagina's' op onderwerp met uiteenlopende onderwerpen als liefde en management en de dood. Tevens vind je op deze site informatie over speciale onderwerpen zoals filosofie, esoterie, reincarnatie en Bijna Dood Ervaringen BDE. Verder zijn er Boekbesprekingen betreffende deze onderwerpen.
Wijsheden Dalai Lama.
Dit is de manier waarop geluk wordt bereikt. De vijand kan ons waarlijk leren de deugden compassie en tolerantie in de praktijk te brengen. Compassie en liefde zijn niet slechts luxe. Ze zijn essentieel voor de voortdurende overleving van onze soort. Geduld is de eigenschap die ons in staat stelt te voorkomen dat negatieve gedachten en emoties de macht over ons krijgen.
Wijze gezegden spreuken en gezegden uit de hele wereld.
Citaten en spreuken over vriendschap. Vriendschap" is als een klavertje vier: moeilijk te vinden, maar als je het toch vind heb je heel veel geluk." Meer over vriendschap. Kort Citaat over Liefde van Jiddu Krishnamurti. De wijsgeer uit India. Weet je, de mens praat eindeloos over liefde: heb je naaste lief, heb je God lief, wees vriendelijk.
Mooie spreuken over geluk Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Ontdek mooie quotes en wijsheden over de zoektocht naar geluk naar jezelf voor een gelukkig leven. Verder vind je op ingspire.nl spreuken over liefde, over geluk wensen, positieve quotes en wijsheden van Boeddha over Geluk. Home Tag: Mooie spreuken over geluk.
Spreuken liefde. Vriendschap.Liedjes. Smulweb Blog.
Toen kwam Geluk langs, maar die was zo gelukkig dat ze. Liefde niet eens hoorde toen ze riep. Opeens hoorde ze een stem.: Kom, Liefde, ik neem je wel mee? Liefde voelde zich zo blij en dankbaar. dat ze vergat te vragen hoe hij heette. Toen ze op het vaste land waren, gingen ze. Ieder hun eigen weg. Maar Liefde realiseerde zich dat die man haar gered had., toen iedereen haar op het eiland achter liet. Ze ging naar Kennis en vroeg.: Wie heeft me geholpen? Dat was Tijd? Waarom heeft Tijd mij geholpen? Kennis glimlachte wijs en antwoordde.: Alleen Tijd is in staat de grootheid van Liefde te herkennen. Auteur artikel SIMON Pagina Vrouw-zijn. Tot over je oren verliefd!
Zó mooi gezegd: spreuken van Bond Zonder Naam Ziezózon.
Bond zonder Naam spreuken.: Neem je tijd om gelukkig te zijn! Danken doet deugd! Denk aan je lijn, maak je niet dik! Geef ze een pluim en mensen krijgen vleugels. Dankbaarheid is het geheugen van het hart! Elke kleine attentie is groot. Lach ook eens thuis. Je wordt zelf niet groter door anderen te kleineren. Zorg voor rendement, produceer een glimlach! Ga op tijd slapen, morgen moet je vriendelijk zijn. Wees verstandig, gebruik je hart! Niet weelde, maar liefde maakt gezellig. Weer verliefd op gewone dingen! Liever een thuis dan een pracht van een huis. Je handen gebruiken, verlicht de geest. Geluk kun je niet kopen wat een geluk!
Positieve spreuken.
Wat een mooie spreuken! Heb er ook nog één: Wie het geluk vindt, mag het oprapen! Mark Verhees 29 januari 2013 om 1505.: Op Facebook http//www.facebook.com/4positiviteit: en Twitter https//twitter.com/4positiviteit: komen mooie spreuken voorbij. Op Twitter iets meer. Voor twee spreuken op een dag kun je het beste op Facebook vind-ik-leuk-en. jasper 29 januari 2013 om 1450.: ik ook caroline voor iedereen een gulikige liefde.
krachthoutje met een inspirerende spreuk, kracht hout, affirmatie spreuken voor een positief leven, positief leren denken, affirmaties gesoldeerd in hout, spirituele spreuk wens wenshoutje, houtje gel
Klein hartje uit Rozekwarts, dé steen voor jouw zelfliefde. 999, Meerstuks 850., Geluk Boeddha uit jade, beschermt en reinigt je auraveld en trekt geluk en positiviteit aan. Normale prijs: 2399., Knuffel engeltje uit rozekwarts, de steen van liefde of van jouw zelfliefde.
Spreuken en citaten over compassie, het thema van de maand van de spiritualiteit 2017 Spirituele teksten academie.
Het doel van het leven van de mens is te dienen, compassie te tonen en bereid zijn anderen te dienen. We zijn allemaal gemaakt voor goedheid, liefde en compassie. Onze levens en en de wereld worden getransformeerd als we leven met deze waarheden. Ik heb slechts drie dingen te onderwijzen: eenvoud, geduld en compassie. Dit zijn je grootste schatten. Dit bericht werd geplaatst in compassie, maand van de spiritualiteit 2017, spirituele spreuken en citaten en getagged met compassie, Karen Amstrong, maand van de spiritualiteit op 4 januari 2017 door Spirituele Teksten. Over Spirituele Teksten.
Webstek van Bouwe Brouwer Latijnse citaten en gezegden.
Experto credite Ovidius, Ars amatoria 3, 511; Vergilius, Aeneis 11, 283 Geloof hem die het ondervonden heeft. Expertus dico, nemo est in amore fidelis Propertius, Elegiae, 2, 34, 3 Ik spreek uit ervaring, in de liefde is niemand betrouwbaar. Extinctus amabitur idem Horatius, Epistulae 2, 1, 14 Van dezelfde man zal worden gehouden als hij dood is. Extra ecclesiam nulla salus Buiten de kerk is geen heil mogelijk. Extrema gaudii luctus occupat Spreuken 14, 13 De uiterste vreugde gaat over in droefheid. Extremis malis extrema remedia Voor de gevaarlijkste kwalen de gevaarlijkste geneesmiddelen. Faber est suae quisque fortunae Ieder is de smid van zijn eigen geluk.
Uitspraken, citaten, aforismen en quotes over delen en geven ReputatieCoaching.
Deze presentatie heb ik op 26 mei gegeven. In de presentatie had ik een aantal quotes, uitspraken, citaten en aforismen opgenomen over geven en delen. Op verzoek van enkele lezers/luisteraars geef ik je hieronder zowel in de vorm van video als in tekst 16 quotes die ik ter voorbereiding op deze presentatie heb verzameld.: Het is zaliger te geven, dan te ontvangen. Het is niet hoeveel we geven, maar met hoeveel liefde we geven. Geluk ontlenen we niet aan wat we krijgen, maar aan wat we geven.

Contacteer ons