Meer resultaten voor Korte spreuken

 
Korte spreuken
Teksten, versjes en spreuken muurstickers voor kinderkamers.
Elk kind heeft andere noden en interesses en die worden hoe dan ook allemaal vervuld bij Meermetstickers! Kinderkamer muursticker kopen? Wij verkopen verschillende babykamer muurstickers, bijvoorbeeld versjes spreuken, auto's, hartjes, kastelen, sterren en dieren. Takken, voertuigen en robot muurstickers staan stoer in jongenskamers.
Twentse Spreuken Home.
Het zou leuk zijn als er meer en meer spreuken geplaatst worden, zodat er een enorme verzameling ontstaat. Dus Klik op de link Twentse Spreuken en dan op TwentseSpreuk toevoegen. MAAK ER IETS MOOIS VAN. Er zijn richtlijnen opgesteld voor het schrijven in het twents. Kijk er eens naar en doe er je voordeel mee. Gewijzigd op Saturday, 21 June 2008. Geschreven door Administrator. Saturday, 7 June 2008. De SPELLING van het TWENTS heel in het kort. De uitgangen van een woord worden gewoon voluit geschreven met en: potten, kokken, ropen, drieven en verder: deuzen, hoolten, vearken, sökken, plaanten. Wij schrijven: oa waar dat moet: proaten, kloar, woar, poal, kammeroad, soldoat, droad.vergelijk Engels: board. De bijzondere eu-achtige klaank Frans: uvre schrijven wij als öa: möalke, kammeröadke, dröadke, nöalerd. De scherpe e è schrijven wij als ea: dear, plearen, reagen, stea. De korte eu-klank is in het Twents de ö: hee löp, döl, kökken.
Spreuken, oefeningen en gedichten.
In deze DoeHoek-app vindt u een grote verzameling spreuken, oefeningen en gedichten voor thuis en op school. Ze zijn verdeeld in rubrieken en op thema. Bovendien kunt u met de zoekfunctie gemakkelijk een tekst opzoeken. De meeste teksten zijn afkomstig uit antroposofische bron. Als aanvulling zijn traditionele spreuken en gebeden gebruikt.
Inspirerende Spreuken INNERLAND.
Een kind kan een volwassene altijd 3 dingen leren: zich goed voelen zonder reden, altijd ergens mee bezig zijn en met volle overgave weten te vragen om dat waar ze naar verlangen. Ook halverwege de berg kun je mooi uitzicht hebben.
Motiverende spreuken Kussens mokken met typografie JUNIQE.
5 motiverende spreuken die de wereld draaiend houden. De kunst van communiceren heeft niet veel woorden nodig. Vaak zijn het korte citaten, mottos en spreuken die bruggen slaan tussen continenten en mensen met elkaar verbinden. Via perkamentrollen, door mondelinge overdracht of als internet-memes staan ze in het collectieve geheugen gegrift.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Tekst Kerstkaart Inspirerende teksten voor op kerstkaarten.
Deze korte spreuken voor op uw kerstkaarten zijn slechts een greep uit het totaal aantal voorbeeld kerstspreuken speciaal om uw klanten, zakelijke relaties en personeel fijne kerstdagen en een gelukkig en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Bezoek voor nog meer kerstspreuken voor op uw kerstkaarten de hieronder vermelde pagina.
Nederlandse levensmotto's' positieve levensspreuken.
Spreekwoorden en Gezegden Levensmotto's' Nederlandse Levensmottos. Levensmottos in het Nederlands. Levensmottos zijn vaak positieve spreuken. Met levensmottos kun je je dag of je leven door komen. Deze inspirerende Nederlandse levensmottos kun je bijvoorbeeld ook gebruiken op Skype, Facebook of ergens anders!
Loesje spreuken verzameling.
Ik heb zelf een aantal boekjes met Loesje uitspraken en een aantal mooie kaarten met Loesje spreuken die ik bij gelegenheid ophang. Hier staat een verzameling van leuke Loesje spreuken die mij heel erg aanspreken, vriendelijke groet, Hein Pragt. Mijn favoriete Loesje spreuken.
Geboortekaart teksten, geboortegedichtjes en korte zinnetjes.
Ben je op zoek naar een leuk geboortegedichtje of andere geboorteteksten? Hieronder vind je een selectie geboortegedichtjes die je kunt gebruiken op je geboortekaartje. Wij hebben onderscheid gemaakt tussen 1e kindje, 2e kindje broertje zusje, 3e kindje meerdere broertjes zusjes, tweeling en voorbeeldtekstjes voor bezoekuren, rusttijden en andere korte zinnen.

One Liners A Z. Computer One Liners. Funny One Liners. Spreuken A Z. Spreuken van en over ondernemers. Een grote liefde? Stuur haar echte rozen geconserveerd in 24kt goud, of voor de minder kapitaal krachtigen onder ons, rozen van porcelein of kristal.

Contacteer ons