Op zoek naar Spirituele Spreuken?

 
Spirituele Spreuken
Korte Spirituele Spreuken en Gezegden, digitale inzichtkaartjes.
De wijze spreuk die je zo trekt' was voor jou bedoeld! Trek een spiritueel citaat / quote. Als je een woord in een wijze spreuk niet begrijpt, kun je dat opzoeken in de Theosofische Begrippenlijst. fysieke spirituele kaartjes trekken? Religie en Spiritualiteit.
Boeddhistische Oosterse wijsheden Spreuken inspiratie om te delen Ingspire.
Boeddhistische spreuken voor elke dag? Op Ingspire.nl vind je Oosterse spreuken en boeddhistische wijsheden van populaire spirituele leiders over zelfinzicht, innerlijke rust vinden, geluk, je balans bewaren en je vitaliteit versterken. Ontdek de mooiste wijsheden en meditatieve citaten uit de Oosterse filosofie.
Citaten, spreuken, gezegdes en quotes ter inspiratie op spiritualiteit.net.
Poëzie / literatuur. Citatenpagina: spreuken, citaten, gezegdes etc. De christen van de toekomst zal een mysticus zijn, of hij/zij zal geen christen meer zijn. THEOLOOG PAUL TILLICH. Zen is net een kopje thee: het smaakt christenen net zo goed als boeddhisten. PATER ENOMIYA LASSALLE. Als je een jonge monnik in extase omhoog ziet stijgen naar de hemel, pak hem dan snel bij zijn voeten en trek hem met beide benen op de grond. CITAAT UIT DE TRADITIE VAN DE WOESTIJNVADERS de eerste monniken. Als je het spirituele pad op wilt, kies dan één weg, en hou vol op die weg!
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Puzzelwoordenboek Spirituele spreuk.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor Spirituele spreuk. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
Spirituele spreuken, uitspraken en gezegden.
Spirituele spreuken, uitspraken en citaten. Mijn hele leven ben ik al gek op mooie spirituele spreuken, uitspraken en citaten, ik heb ook op mijn toilet een prikbord met daarop een aantal vaak sprituele spreuken en wijsheden in de vorm van kleine kaartjes hangen, om mij telkens weer te wijzen op mijn eigen valkuilen.
Positieve spreuken.
Mark Verhees 29 januari 2013 om 1505.: Op Facebook http//www.facebook.com/4positiviteit: en Twitter https//twitter.com/4positiviteit: komen mooie spreuken voorbij. Op Twitter iets meer. Voor twee spreuken op een dag kun je het beste op Facebook vind-ik-leuk-en. jasper 29 januari 2013 om 1450.:

Contacteer ons