Op zoek naar gezegden en spreuken?

 
gezegden en spreuken
Webstek van Bouwe Brouwer Latijnse citaten en gezegden.
Hieronder heeft Bouwe Brouwer meer dan 1300 Latijnse citaten en gezegden verzameld. Uiteraard heeft hij ook gezorgd voor een Nederlandse vertaling. Kies eventueel een letter voor snelle navigatie: A B C D E F G H I L M N O P Q R S T U V.
Davidsfonds Oude spreuken, uitdrukkingen en gezegden aan de hand van prettige cartoons.
Oude spreuken, uitdrukkingen en gezegden aan de hand van prettige cartoons. Datum: donderdag 7 december 2017. Uitvoerder: Robert Overmeer. Ondanks het gure weer verlieten toch 36 geïnteresseerden hun warme huis om naar de voordracht van Robert Overmeer te komen luisteren.
Spreuken en gezegden met eieren.:
Spreuken en gezegden met eieren.: Spreuken en gezegden met eieren.: Dat is een zacht eitje. Het is weinig en gemakkelijk werk. Eieren voor zijn geld kiezen. Noodgedwongen genoegen nemen met iets minder. Beter een half ei dan een lege dop.
Even stilstaan om grondiger vooruit te gaan. BZN.be.
Vul dan onderstaand formulier in. Goede spreuken zijn kort, pittig en helder en bestaan uit maximum 8 à 9 woorden. Deze spreuken bewaren wij in onze digitale spreukentrommel en gebruiken we op het juiste moment. Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Positieve spreuken over wandelen onze favoriete inspirerende quotes en mooie uitspraken Hillwalk Tours Reisblog.
door Myrthe mei 2, 2017. Mooie uitspraken, inspirerende woorden en positieve spreuken zijn soms alles dat we nodig hebben om onze motivatie terug te vinden. Deze positieve spreuken over wandelen zullen elke natuurliefhebber de kriebels geven om op pad te gaan!
Spreuken en gezegden over slapen Beter Bed Blog.
Slaapgebrek tast onze lichamelijke en geestelijke gezondheid aan. Als je niet volledig wilt instorten, is met enige regelmaat je bed opzoeken dus aan te raden. Geen wonder dat slaap een voedingsbodem is voor veel spreuken en gezegden. De leukste willen we je niet onthouden.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Positieve spreuken.
benny hopkinson 8 oktober 2018 om 1738.: spreuken, quotes en gezegdes hebben de uitwerking van een echt helend medicijn te geven, zij geven vat op situaties, geven je inzicht in problematiek, troosten je, geven je moed en kracht om door te gaan.
Boeddhistische spreuken en gezegden. De betekenis van het leven is.
Boeddhistische spreuken en gezegden. Boeddhistische spreuken en gezegden De betekenis van het leven is om te zien. Adem in en ontspan. Adem uit en glimlach. Stop vaker met doen. Het is niet doen wat rijkt maakt. Probeer goed te voelen in plaats van je goed voelen.
positieve spreuken en gezegden Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Laat je verrassen door deze Positieve citaten over optimisme en de mooiste quotes over positief denken die je leven vooruit brengen! Home Tag: positieve spreuken en gezegden. Citaat Nixon Alleen als je in de diepste vallei bent geweest, kan je weten hoe magnifiek.
Spreekwoorden en gezegden over en met dieren Dierenkliniek Vrieselaar.
Spreekwoorden en gezegdes over dieren. Op deze pagina vind je een lange lijst met spreekwoorden en uitdrukkingen die over dieren gaan. Eerst zie je het spreekwoord en tussen haakjes en cursief erachter de betekenis. Er zijn er vast veel meer.

Contacteer ons