Op zoek naar nieuw begin spreuk?

 
nieuw begin spreuk
Inspirerende Spreuken INNERLAND.
Moge wat u ziet op elk ogenblik nieuw zijn: de wijze is wie zich over alles verwondert. Het geluk behoort toe aan de tevredenen. Wat ik vandaag doe is belangrijk, want ik geef er een dag van mijn leven voor. Slechts met het hart kan men goed zien, het essentiële is onzichtbaar voor de ogen. Antoine de Saint-Exupéry. Een tulp streeft er niet naar om indruk te maken. Ze heeft er ook geen enkele behoefte aan om verschillend te zijn van een roos. Dit is ook niet nodig. Er is ruimte voor iedere bloem in de natuur. Je dient er ook niet naar te streven om anders te zijn dan je bent. Je bent uniek omdat je zo gecreëerd bent. It only takes one person to change your life: you! Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.
Nieuw begin mooie teksten Pinterest Teksten, Spreuken en Citaten. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volg
Blijde Citaten Ware Citaten Citaat Foto Beautiful Om Nieuw begin. Inspirerende Citaten Opbeurende Citaten Rouw Positiviteit Mindfulness Nederland Lachend Kalender Grappige Dingen Ik hou van mensen die me aan het lachen kunnen maken op momenten dat ik helemaal niet wil lachen.
1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden en spreekwoorden.
Heb je zelf mooie wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden of wijsheden die je met ons en bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@wijzespreuken.com. Voor een dagelijks portie Wijze Spreuken kan je ons ook volgen op Twitter: @Wijze_Spreuken.
nieuw Citaten en wijsheden Citaten.net.
Elke verandering doet pijn, ongeacht hoezeer je ernaar verlangt. Maar alleen als wij een streep onder een leven zetten, kunnen we aan een nieuw leven beginnen. Bert Schierbeek Nederlands schrijver 1918-1996. Een onbeschreven blad is het begin van een nieuw boek.
87 nieuw begin gedichten gevonden Lees je nieuw begin gedicht op LeesGedichten.nl.
Een gedicht Een dichter Zoeken! Bekijk alle categorieën. Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij Inloggen! Hulp nodig bij inloggen? 33 bezoekers en 0 leden online Leden online: Geen leden online. 87 nieuw begin gedichten gevonden. Een hart vol wijsheid. Weer opnieuw beginnen.
Positieve spreuken.
Volg je hart, want dat klopt. Meld je aan voor de gratis spreuk van de dag. Spreuk van de dag per email. Sommige mensen bereiken de hoogste top van de ladder en ontdekken dan pas dat die tegen de verkeerde muur staat.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Je kunt zulke Nederlandse soms Engelse oneliners gebruiken op je profielpagina van Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Google of andere social media websites. De spreuk van de dag.: Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het gaat om jezelf te creëren. Toegevoegd: 27 mrt 2018. Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan! ruim 7300 anderen gingen je voor. momenteel 1128 volgers. De handelingen van mensen zijn de beste tolken van hun gedachten. Toegevoegd: 26 mrt 2018. Wees zoals je wilt zijn. Toegevoegd: 25 mrt 2018. Wortels hebben we allemaal, bloeien moet je leren. Toegevoegd: 24 mrt 2018. Zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje. Toegevoegd: 23 mrt 2018. Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren. Toegevoegd: 22 mrt 2018. Beoordeel je medemens zoals hij is, niet zoals jij hem ziet. Toegevoegd: 21 mrt 2018. Let op de kleine dingen, ook een klein gaatje kan een groot schip doen zinken. Toegevoegd: 20 mrt 2018. Ook onder doornstruiken groeien rozen. Toegevoegd: 19 mrt 2018. Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen. Toegevoegd: 18 mrt 2018. Elke inademing is een nieuw begin.

Contacteer ons