Meer resultaten voor nieuw begin spreuk

 
nieuw begin spreuk
Nieuw begin mooie teksten Pinterest Teksten, Spreuken en Citaten.
Positieve spreuken.
Volg je hart, want dat klopt. Meld je aan voor de gratis spreuk van de dag. Spreuk van de dag per email. Naast de dagelijkse spreuk ontvang je 1 tot 6 keer per jaar nieuws van Voor Positiviteit. Ik ga akkoord met het privacyreglement.
Inspirerende Spreuken INNERLAND.
Moge wat u ziet op elk ogenblik nieuw zijn: de wijze is wie zich over alles verwondert. Het geluk behoort toe aan de tevredenen. Wat ik vandaag doe is belangrijk, want ik geef er een dag van mijn leven voor. Slechts met het hart kan men goed zien, het essentiële is onzichtbaar voor de ogen. Antoine de Saint-Exupéry. Een tulp streeft er niet naar om indruk te maken. Ze heeft er ook geen enkele behoefte aan om verschillend te zijn van een roos. Dit is ook niet nodig. Er is ruimte voor iedere bloem in de natuur. Je dient er ook niet naar te streven om anders te zijn dan je bent. Je bent uniek omdat je zo gecreëerd bent. It only takes one person to change your life: you! Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Je kunt zulke Nederlandse soms Engelse oneliners gebruiken op je profielpagina van Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Google of andere social media websites.
Mooie gedichten en spreuken: Tijd en verandering.
Jij en ik, misschien is het op een dag weer toekomst en op een dag weer heden, maar voorlopig zijn jij en ik alleen maar het verleden. Vaarwel verleden, ik ga de toekomst in. Het leed is geleden, dit is een nieuw begin.
88 nieuw begin gedichten gevonden Lees je nieuw begin gedicht op LeesGedichten.nl.
Een gedicht Een dichter Zoeken! Bekijk alle categorieën. Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij Inloggen! Hulp nodig bij inloggen? 13 bezoekers en 0 leden online Leden online: Geen leden online. 88 nieuw begin gedichten gevonden. Een hart vol wijsheid. Weer opnieuw beginnen.
begin Citaten en wijsheden Citaten.net.
Plato Grieks filosoof 427 v.C. Het begin der wijsbegeerte is verwondering. Phil Bosmans Belgische pater en schrijver 1922-2012. Begin nooit de dag met de scherven van gister. Plato Grieks filosoof 427 v.C. Het begin is het belangrijkste deel van het werk.
afscheid, nieuw begin Spreuk afscheid collega Pinterest Teksten, Spreuken en Citaten.
nieuw Citaten en wijsheden Citaten.net.
Bertolt Brecht Duits Oostenrijks schrijver 1898-1956. Als de regering ontevreden is over het volk, waarom kiest ze dan geen nieuw volk. Bert Schierbeek Nederlands schrijver 1918-1996. Een onbeschreven blad is het begin van een nieuw boek. Nicolas Chamfort Frans schrijver, journalist en toneelschrijver 1741-1794.

Contacteer ons