Zoeken naar spirituele spreuken en wijsheden

 
spirituele spreuken en wijsheden
Spirituele spreuken, uitspraken en gezegden.
Spirituele spreuken, uitspraken en citaten. Mijn hele leven ben ik al gek op mooie spirituele spreuken, uitspraken en citaten, ik heb ook op mijn toilet een prikbord met daarop een aantal vaak sprituele spreuken en wijsheden in de vorm van kleine kaartjes hangen, om mij telkens weer te wijzen op mijn eigen valkuilen.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
25 beste idee├źn over Boeddhistische citaten op Pinterest Boeddhisme, Boeddha en Citaten van buddha. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende.
Thich Nhat Hanh Citaten Mindfulness Nederlands Spreuken inspiratie om te delen Ingspire Ingspire.nl is de plek voor iedereen die toe is aan zingeving, verdieping en die bewust willen omgaan met zichzelf en hun naaste omgeving. Naast mooie spreuken, teksten citaten die je kan delen vind je hier inspirerende artikelen en hulpbronnen op het gebied van persoonlijke groei, zingeving, spiritualiteit, geluk, gezondheid etc.
Wijsheden.
Persoonlijk ben ik altijd erg onder de indruk van de schoonheid van de soms simpele directe wijsheden van Mahatma Ghandi. Deze man welke op werkelijk vreedzame wijze een omwenteling wist te bewerkstelligen heeft bewezen een grote innerlijke kracht en wijsheid te bezitten.
Boeddha Wijsheden.
in Nepal aan de voet van de Himalaya met de geboorte van Siddharta Guatama, de Boeddha. Wil je na het lezen van de mooie wijsheden van Boeddha op deze pagina en de bespiegeling m.b.t. het Boedisme op het einde meer weten over het ontstaan van deze filosofie en wil je wellicht weten wat de vier edele waarheden en wat de achtvoudige weg van het Boeddhisme inhouden, kijk dan op de pagina Oosterse Filosofie.
Boeddhistische Oosterse wijsheden Spreuken inspiratie om te delen Ingspire.
Boeddhistische spreuken voor elke dag? Op Ingspire.nl vind je Oosterse spreuken en boeddhistische wijsheden van populaire spirituele leiders over zelfinzicht, innerlijke rust vinden, geluk, je balans bewaren en je vitaliteit versterken. Ontdek de mooiste wijsheden en meditatieve citaten uit de Oosterse filosofie.
Spreuken en wijsheden van Boeddha.
Hij leefde waarschijnlijk van ca. Volgens religieuze overleveringen bereikte Gautama Boeddha complete en volledige verlichting, het boeddhaschap. Vaak wordt hij kortweg de Boeddha of Boeddha genoemd. Boeddha betekent hij die ontwaakt verlicht is. Lees hier een verzameling wijsheden, citaten en spreuken die zijn toegeschreven aan Boeddha.:
Boeddha Citaten en wijsheden Citaten.net.
Spirituele leider, geboren als Siddhartha Gautama. Leefde van: ca. Citaten 1 t/m 10 van 112. 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende. Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent. Een druppel tederheid is meer dan geld en macht.
Positieve spreuken.
Pingback: Spreuken over jou en mij. JOS WEUSTENRAAD 27 juni 2012 om 0921.: Je leven hier op aarde moet gevierd worden. Maak je los uit de slavernij en leef volledig in het nu, aangezien dit de enige tijd is die je hebt.

Contacteer ons