Meer resultaten voor wens spreuken

 
wens spreuken
Spreuken.
Hieronder zie je een lijst met Latijnse spreuken. Sommigen zijn bekend, anderen juist niet. Deze spreuken kan je gebruiken als motto van een werkstuk, als lijfspreuk, als naam voor je nieuwe huis, of bijvoorbeeld als grafschrift SUM QUOD ERIS. Als je zelf ook een spreuk hebt met vertaling, kan je die opsturen.
Mooie verjaardag spreuken, felicitaties en wensen om te delen.
Felicitaties wens spreuken. Wens spreuken voor diverse gelegenheden. Op zoek naar leuke verjaardag en felicitatiespreuken om te delen of wil je iemand verassen? Hieronder vind je een collectie van felicitatie teksten, geboorte spreuken waarmee je iemand kunt feliciteren, verassen, blij kunt maken of een compliment kunt geven.
Positieve spreuken.
benny hopkinson 8 oktober 2018 om 1738.: spreuken, quotes en gezegdes hebben de uitwerking van een echt helend medicijn te geven, zij geven vat op situaties, geven je inzicht in problematiek, troosten je, geven je moed en kracht om door te gaan.
Kerstwensen Kerstkaarten Wenskaarten Kerst 2012 Kerstspreuken Kerstgedichten.
Protestanten, maar ook niet-gelovigen, brengen vaker met de minder gedragen woorden Prettige" kerstdagen" of Fijn" kerstfeest" hun kerst en seizoenswensen over. Andere protestantse groepen gebruiken ook de meer gedragen tekst Gezegend" Kerstfeest. Deze spreuken kunnen ook worden aangetroffen op kerstkaarten.
Grappige Kerstwensen 2018 Kerstwensen.eu.
we er vlot onderdoor kunnen. Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk Pasen en Pinksteren toe. ik geef jou al mijn liefde cadeau.
Tekst Condoleancekaart.
De leegte die naam achterlaat is met geen woorden te vullen. Ik wens u/je veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies. We blijven aan hem/haar denken met veel liefde en bewondering. Deze mooie droom is zo vreselijk geëindigd.
De website van Visje Visjeposters.
Deurposter 101 allerbeste Visjes Een grote poster op deurformaat met de 101 allerbeste visje spreuken. Leuke en uitdagende spreuken om over na te denken. Hang deze poster op een deur in je huis en zo heb je 101 van de allerbeste visjes altijd bij de hand.
Tekst Kerstkaart Inspirerende teksten voor op kerstkaarten.
Deze korte spreuken voor op uw kerstkaarten zijn slechts een greep uit het totaal aantal voorbeeld kerstspreuken speciaal om uw klanten, zakelijke relaties en personeel fijne kerstdagen en een gelukkig en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Bezoek voor nog meer kerstspreuken voor op uw kerstkaarten de hieronder vermelde pagina.
Kerst-wensen en gedichten.
Roer het met een lepel om. doe een wens en leg deze. in het midden van de goedgevulde kom. Roer dit samen en zet het in een nis. in glas of pot, tot het Kerstmis is. Kerst is een feest.
1001 Tips Lifestyle Nieuwjaarswensen, nieuwjaarsgedichten, gelukkig nieuwjaar, geschenken, cadeaus, cados, kados, kerstwensen, kerstdag, kerstmis, kerstgedichten, winter, vrede liefde, geluk, gezondhe
Home Lifestyle Gezegden-en-spreuken Nieuwjaarswensen. Gezegden en spreuken nieuwjaarswensen. Succes nieuwe zaak. Humor voor managers. Zie ook onze pagina's' met geschenk-ideeën. We wensen je. een gelukkig jaartje., van kop tot staartje., in stap, draf of galop., en nog veel er bovenop! Dat het nieuwe jaar. Rijk mag zijn aan. En veel liefde, voorspoed. En geluk mag dragen. Een nieuw jaar.: Bruisend en sprankelend., Stralend en schitterend., Gezond en gelukkig., Zorgeloos en prachtig. Het nieuwe jaar komt eraan., Een fonkelend begin., In elke ster., Een sprankel liefde en geluk. Wij wensen u.: Kriebeltjes in de buik. Engeltjes om je heen. Knuffeltjes in bed. Kaboutertjes in de keuken. Eendjes in het bad. Roze olifantjes op het behang. Maar vooral een fantastisch mooi., Gezellig en schitterend jaar xxxx. Feestdagen vol warmte., licht en gezelligheid., een jaar van geluk. met veel tijd om te genieten. van de fijne dingen van het leven. Proost op een gezond en zorgeloos nieuw jaar. vol geluk, gezelligheid. en warme vriendschap voor elkaar! We wensen jullie erg genegen. Zoveel geluk en zegen. Als er zijn druppels in de regen. Een gelukkig en gezond 2019! Ik heb een wens voor iedereen.
Leuke inspirerende spreuken, Motivatie en inspiratie teksten, Inspirerend en motiverend.
Zinnen die inspirerend en motiverend werken voor jong en oud, Inspiratie voor teksten en spreuken op wandtegeltjes voor op de wc, Leuke motiverende spreuken die je inspireren en motiveren tot grootste daden en nog grootstere en grappigere uitspraken en quotes.

Contacteer ons