Op zoek naar kleine spreuken?

 
kleine spreuken
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
1001 Tips Lifestyle Wijsheden en citaten, wijsheid, humor, citaat, citaten, spreuken, spreuk, grappig, gezegden, uitspraak, uitspraken, quotations, quotes, humoristisch, spreekwoorden.,
Home Lifestyle Gezegden-en-spreuken Wijsheden. Gezegden en spreuken wijsheden. Succes nieuwe zaak. Humor voor managers. Zeg nooit: dat kan ik niet. Maar zeg: ik zal het proberen. Dan zul je versteld staan. Hoeveel een mens kan leren. Het leven is een ketting. Van ellende met schakels. Achter de wolken, schijnt de zon. Het leven begint op. Het moment waarop je. Je niets meer aantrekt. Van wat andere. Mensen over je denken! Wie slim wil lijken, praat. Wie slim wil worden, luistert. Wat zonlicht is voor bloemen. is een glimlach voor een mens. Herinneringen zijn de wijnkelders van de geest. Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal. Om te slagen, moet je met zoveel passie in iets geloven dat het een realiteit wordt. Het zijn de kleine dingen die een mens gelukkig maken.
Spreuken, citaten, uitspraken en gezegden pagina.
Men kent een taal als men er met kleine kinderen in kan converseren. De vergelijking is het zwakste der argumenten. Ik heb geen vijanden, alleen gewezen vrienden. Ik heb heel wat trouwe kennissen, telkens ze me nodig hebben zijn ze daar. Vriend: iemand die tijdens je leven tegen je zegt wat anderen na je dood vertellen. Wie de vrouw niet heeft die hij bemint, houdt van veel vrouwen die hij niet bemint. De waarheid ligt in het midden, omringd door andere leugens. Uitspraken van mijzelf. Spreuken ouder / kind. Spreuken over werk. Spreuken voor managers.
Even stilstaan om grondiger vooruit te gaan. BZN.be.
Heb je suggesties voor een spreuk? Vul dan onderstaand formulier in. Goede spreuken zijn kort, pittig en helder en bestaan uit maximum 8 à 9 woorden. Deze spreuken bewaren wij in onze digitale spreukentrommel en gebruiken we op het juiste moment.
Positieve spreuken.
Mark Verhees 29 januari 2013 om 1505.: Op Facebook http//www.facebook.com/4positiviteit: en Twitter https//twitter.com/4positiviteit: komen mooie spreuken voorbij. Op Twitter iets meer. Voor twee spreuken op een dag kun je het beste op Facebook vind-ik-leuk-en. jasper 29 januari 2013 om 1450.:
Mooiespreuken.net Spreuken en gezegden voor elke dag.
Spreuken en gezegden over liefde en liefdesverdriet Mooie spreuken en gezegdes over liefde komen altijd van pas. Wil je uw vriend of vriendin een kaartje schrijven en je weet niet hoe eraan te beginnen, een spreuk over de liefde kan je steeds inspiratie geven.
1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden en spreekwoorden.
Heb je zelf mooie wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden of wijsheden die je met ons en bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@wijzespreuken.com. Voor een dagelijks portie Wijze Spreuken kan je ons ook volgen op Twitter: @Wijze_Spreuken.
Grappige gezegden, gezegdes en oneliners, Leuke Quotes en uitspraken.
Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten? Stuur een mailtje naar spreuken at leukespreuk.nl. Grappige gezegden en gezegdes, Leuke quotes en uitspraken. Leuke spreuken over vriendschap, Grappige quotes voor Feestjes, Bruiloften, Verjaardagen, Jubilea, Grappige Oneliners, One-liners en Quotes in het Nederlands, Gezegdes en gezegden.

Contacteer ons