Resultaten voor spreuken en citaten

 
spreuken en citaten
1001 Tips Lifestyle Wijsheden en citaten, wijsheid, humor, citaat, citaten, spreuken, spreuk, grappig, gezegden, uitspraak, uitspraken, quotations, quotes, humoristisch, spreekwoorden.,
Home Lifestyle Gezegden-en-spreuken Wijsheden. Gezegden en spreuken wijsheden. Succes nieuwe zaak. Humor voor managers. Zeg nooit: dat kan ik niet. Maar zeg: ik zal het proberen. Dan zul je versteld staan. Hoeveel een mens kan leren. Het leven is een ketting.
spreuken Citaten en wijsheden Citaten.net.
Citaten 1 t/m 10 van 21. 1 2 3 Volgende. Aristoteles Grieks filosoof 384 v.C. Spreken in spreuken past de ouderdom. Blaise Pascal Frans wis en natuurkundige en filosoof 1623-1662. Alle goede spreuken zijn reeds op de wereld; men verzuimt slechts om ze toe te passen.
Spreuken, citaten, uitspraken en gezegden pagina.
Het zijn vaak kernachtige korte zinnen, soms humoristisch en soms cynisch die complexe zaken op een eenvoudige wijze duidelijk maken. Een leuke of inspirerende spreuk of citaat kan een presentatie extra kracht geven of een stuk levendiger maken. Dit is ook de reden dat spreuken en citaten ook veel gebruikt worden in presentaties, toespraken en debatten.
Meer dan 11.000 citaten aforismen woordspelingen wijsheden oneliners quotes definities.
Nieuw: Gans de site is verwerkt op basis van 10 000 citaten. Kijk daarna steeds nog eens op de aanvulling: 10 000 tot 11 000 en op 11 000 tot 11553. Al de aanvullingen daarna komen enkel op de vernieuwde site.
Levensspreuken, Mooie spreuken leven, Uitspraken Citaten Grappige teksten.
Lees hier mooie en grappige uitspraken over het leven, diepzinnige gezegden en leuke quotes die je misschien zelf wel kunt gebruiken op je levensweg. Hieronder staat een bonte verzameling van Nederlandse teksten over levensgebeurtenissen, Korte spreuken, soms wijs en inspirerend, soms ronduit grappig en alleen maar om te lachen en de boel wat te relativeren.
Citatenverzameling.com, Een verzameling van meer dan 12.000 citaten, aforismen, woordspelingen en wijsheden!
Op de sterk vernieuwde citatensite: Meer dan 12 000 citaten, aforismen, woordspelingen, oneliners, quotes, definities, wijsheden, spreuken, gezegden. Met de opstart van de vernieuwde site zijn er veel nieuwe mogelijkheden ontstaan.: een sterk verbeterde zoekfunctie. citaat van de dag: Citaat van vandaag en die van afgelopen week!
1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden en spreekwoorden.
Welkom bij Wijze Spreuken. Op WijzeSpreuken.com vind je 1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden en wijsheden over onder andere geluk, geld, vergeven, liefde, werk, het leven, de dood en nog veel meer. Regelmatig plaatsen we nieuwe wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden en wijsheden.

Contacteer ons