Resultaten voor spreuk

 
spreuk
Spreuk Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Spreuk of met Spreuk in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Spreuk inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Spreuk en verwijzingen daarnaartoe.
Eddy Claesen EDDIS Eddy's' Dagelijks Doordenkende Inspirerende Spreuken.
Natuurlijk is en blijft onze core business: Accountancy, boekhouding, fiscaliteit, bemiddeling, familiebedrijven en overnemen/ overlaten, hierover kan je ook tal van relevante artikelen raadplegen in de subrubriek Andere. Niet wat men zegt, maar de gedachte die men opwekt is het belangrijkste van een spreuk: Hoe knapper de lezer, des te beter bevalt hem een spreuk.
De mooiste spreuken over Kracht en het Leven! Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Spreuk Balans is geen vaste staat van Zijn maar ruimte en stilte vinden temidden van. Mooie spreuk over Zingeving In het laten gaan van de zinloze strijd ontdekken we. Hoe hoger je een berg beklimt hoe harder de wint waait.
Spreuk 7 definities Encyclo.
SpellingCorrect gespeld: spreuk. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/spreuk.: 1 Adagium 2 Aforisme 3 Bijbelse tekst 4 Bijbeltekst 5 Devies 6 Gevleugeld woord 7 Gezegde 8 Gezegde met zedelijke of godsdienstige strekking 9 Gnome 10 Kernachtig gezegde 11 Kernachtige uitspraak 12 Leus 13 Leuze 14 Motto 15 Opschrift 16 Parool 17 Sententie 18 Slagzin 19 Spreekwoord 20 Toverformule 21 Uitdrukking 22 Wijsheid 2.
Spreuken, citaten, uitspraken en gezegden pagina.
Het zijn vaak kernachtige korte zinnen, soms humoristisch en soms cynisch die complexe zaken op een eenvoudige wijze duidelijk maken. Een leuke of inspirerende spreuk of citaat kan een presentatie extra kracht geven of een stuk levendiger maken. Dit is ook de reden dat spreuken en citaten ook veel gebruikt worden in presentaties, toespraken en debatten.
Christelijke spreuken en wijsheden DagelijkseBroodkruimels.
We bieden helaas nog geen christelijke spreuk van de dag, maar wel een dagelijkse Bijbeltekst. Deze pagina met christelijke citaten en spreuken heeft veel overlap met onze pagina met christelijke quotes. Wanneer je op zoek bent naar christelijke posters met christelijke spreuken neem dan ook eens een kijkje in onze christelijke webshop.
Puzzelwoordenboek spreuk.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Land, Niezen of Boeing. Ook in de database. Spreuk die rijm vertoont 1. Spreuk in de hindoe godsdienst 1. Spreuk in de hindoegodsdienst 1. Spreuk voor iemand in het bos cr. Spreukenverzameling van erasmus 1.
Ik zie rond in de wereld en twee andere spreuken van Rudolf Steiner: De ziel vindt haar woning en Het schone bewonderen Spirituele teksten academie.
in de eigen ziel. Dit bericht werd geplaatst in po√ęzie en gedichten, spirituele spreuken en citaten en getagged met gedicht, ik zie rond in de wereld, Rudolf Steiner, spreuk, spreuken op 4 september 2015 door Spirituele Teksten. Over Spirituele Teksten.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Je kunt zulke Nederlandse soms Engelse oneliners gebruiken op je profielpagina van Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Google of andere social media websites. De spreuk van de dag.:
Spreuk in het Frans vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Frans Vertaal spreuk. Vertaal spreuk van Nederlands naar Frans. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. expression; aphorisme; maxime; devise; slogan; principe. spreuk aphorisme, sentence. spreuk incantation, proverbe, formule tout faite. Uitgebreide vertaling voor spreuk Nederlands in het Frans. spreuk de zelfstandig naamwoord.
spreuk Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Op de website van de Commissie waar Commissaris Figel een uitspraak doet, blijkt die spreuk ook bekend te zijn. This proverb also appears to be known on the Commission website where Commissioner Figel makes a statement. spreuk ook: aforisme, kernspreuk.

Contacteer ons