Zoeken naar Levens spreuken

 
Levens spreuken
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Levensspreuken, Mooie spreuken leven, Uitspraken Citaten Grappige teksten.
Lees hier mooie en grappige uitspraken over het leven, diepzinnige gezegden en leuke quotes die je misschien zelf wel kunt gebruiken op je levensweg. Hieronder staat een bonte verzameling van Nederlandse teksten over levensgebeurtenissen, Korte spreuken, soms wijs en inspirerend, soms ronduit grappig en alleen maar om te lachen en de boel wat te relativeren. Het toppunt van. Allerlei Taal humor en fun. Huil niet omdat ik er niet ben, maar glimlach omdat ik er was. Je moet je leven vooruit levenen" achteruit begrijpen. Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet. Van het concert des levens krijgt niemand het programma.
Mooie Spreuken Over Het Leven Leuke Leven Spreuken.
Mooie Spreuken Over Het Leven Leuke Leven Spreuken. mei 1, 2017 admin Spreuken 0. Mooie spreuken over het Leven leuke leven spreuken. Wijsheden, uitdrukkingen en gezegdes voor Facebook, Twitter, Skype of je website. Als het leven een wonder is, moet de dood een terugkeer zijn naar de normale toestand. Angst voor de dood is niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het leven. De belangrijkste dingen in het leven hebben slechts één keer plaats. De enige zekerheden in ons leven zijn onze illusies. De fantasie maakt ons oud, en vaak lijkt het alsof men meer tijd heeft beleefd in zijn dromen dan in zijn leven. De mensen van vandaag zouden graag het leven van overmorgen hebben tegen de prijs van eergisteren. De mooiste levens worden geleefd door degenen die geen tijd hadden om te leven.
25 beste ideeën over Gezegden over het leven op Pinterest Opgroeien. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. V
Hart Citaten Symbool Citaten Populaire Citaten Inspirerende Citaten Lifehacks Sterke Citaten Inspirerende Citaten Busje Psychologie Ontdek nog meer rake spreuken over het leven en spreuken als steun voor in mindere tijden. Deze selectie van levenspreuken en wijze uitspraken over allerlei themas in het leven inspireren de geest en het hart en zullen voor velen zeer herkenbaar zijn.
leven Citaten en wijsheden Citaten.net.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze uit te schakelen voor Citaten.NET? Wij tonen enkel een paar onopvallende banners die ervoor zorgen dat deze site kan bestaan en de makers van deze site ook iets voor hun werk krijgen.
Mooie Korte Teksten en Zinnen over het Leven Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Mooie teksten en zinnen. Mooie korte teksten, spreuken en wijsheden over het Leven. Iedereen kan meeleven met het verdriet van een vriend, maar er is een heel nobele natuur nodig om met het succes van een vriend mee te leven.
1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden en spreekwoorden.
Heb je zelf mooie wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden of wijsheden die je met ons en bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@wijzespreuken.com. Voor een dagelijks portie Wijze Spreuken kan je ons ook volgen op Twitter: @Wijze_Spreuken.
Positieve spreuken.
Mark Verhees 29 januari 2013 om 1505.: Op Facebook http//www.facebook.com/4positiviteit: en Twitter https//twitter.com/4positiviteit: komen mooie spreuken voorbij. Op Twitter iets meer. Voor twee spreuken op een dag kun je het beste op Facebook vind-ik-leuk-en. jasper 29 januari 2013 om 1450.:
Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden HET LEVEN.
Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden over het leven. Als we ons leven willen veranderen, moeten we onze geest open zetten. Ik ga je niet vertellen hoe je moet leven, maar als ik jou was zou ik er van genieten.

Contacteer ons