Zoeken naar wijsheden en spreuken

 
wijsheden en spreuken
wijsheid Citaten en wijsheden Citaten.net.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze uit te schakelen voor Citaten.NET? Wij tonen enkel een paar onopvallende banners die ervoor zorgen dat deze site kan bestaan en de makers van deze site ook iets voor hun werk krijgen.
Taal in Nederland: Limburgs.
Spreuken en wijsheden. Deze spreuken zijn verzameld door de werkgroep AGL, www.limburghuis.nl info@limburghuis.nl. De schuingedrukte zinnen zijn een letterlijke vertaling van de Limburgse zin, daaronder staat de betekenis. zoelang wie dm achter minsj sjteit is er veur alles in sjtaot.
Spreuken 9 NBV EO.nl/Bijbel. Icon-npoLogo. Icon-close. Icon-search. Icon-sort-alpha-asc. Icon-book. Icon-bullseye. Icon-info. Icon-eye. Icon-filter. Icon-bars. Icon-caret-down. Icon-caret-up. Icon-com
Inleiding op Spreuken. De Bijbel is nog steeds het meest verkochte boek ter wereld. Toch vinden veel mensen het moeilijk de bijbel te lezen en te bestuderen. Daarom vind je in deze Jongerenbijbel behalve de volledige NBV vertaling online, ook tips en handvatten van de EO en onze Jongerenredactie Beam om je daarbij op weg te helpen.
Spreuken en Wijsheden.
Als de zwaluwen scheren over water en wegen., dan komt er en dan blijft er regen. Onze Lieve Vrouwe roept de zwaluwen 25 mrt, en stuurt ze ook weer terug 8 sept. Waar de zwaluw het huis siert., zal het hemelvuur voorbijgaan.
Joodse wijsheid uit de Talmoed Mens en Samenleving: Levensvisie.
In dit artikel vindt u zestig bijeen gesprokkelde spreuken uit de Talmoedische geschriften. Talmoed/ Talmud De zegslieden zijn niet meer te achterhalen. Dat zij veel mensenkennis hadden en met wijsheid waren begiftigd, is buiten kijf. Spreuken om eens in een lezing te gebruiken; nog beter: om ze op u in te laten werken en te bewonderen.
Meer dan 11.000 citaten aforismen woordspelingen wijsheden oneliners quotes definities.
Nieuw: Gans de site is verwerkt op basis van 10 000 citaten. Kijk daarna steeds nog eens op de aanvulling: 10 000 tot 11 000 en op 11 000 tot 11553. Al de aanvullingen daarna komen enkel op de vernieuwde site.
Urbanus.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Wijze spreuken over de liefde, succes, geluk, dromen en wijsheid!
Wijze spreuken over het leven, de liefde, geluk en succes. A ltijd idee├źn en inspiratie bij de hand! 2495, inclusief verzendkosten. Alles wat je nodig hebt zul je ontvangen als je ophoudt te vragen wat je niet nodig hebt. Shri Nisargadatta Maharaj.
49 Bijbelteksten over Wijsheid DailyVerses.net.
wie zijn lippen hun gang laat gaan, stort zichzelf in het verderf. Spreuken 133: NBV spreken leven. Wie van u kan wijs en verstandig genoemd worden? Laat hij het daadwerkelijk bewijzen door een onberispelijk leven en door wijze zachtmoedigheid. Jakobus 313: NBV nederigheid leven verstand.
Positieve spreuken.
benny hopkinson 8 oktober 2018 om 1738.: spreuken, quotes en gezegdes hebben de uitwerking van een echt helend medicijn te geven, zij geven vat op situaties, geven je inzicht in problematiek, troosten je, geven je moed en kracht om door te gaan. Een boek vol wijsheden heet dan ook een pil.

Contacteer ons