Resultaten voor positieve spreuken voor elke dag

 
positieve spreuken voor elke dag
Posidivas positieve spreuken.
Dat heeft dit weekend ook zo bijzonder gemaakt, verhelderend hoe een ieder er mee omgaat, de één heel open en de ander die het om welke reden dan ook voor de buitenwereld verzwijgt. Het delen van emotie, uitwisseling van ervaringen, op welk vlak dan ookis, zo belangrijk voor ons allemaal. Dit maakt ons krachtiger en verenigt ons, en dat wordt de basis van een sterke vrouwenbeweging. Tags: kracht, positieve spreuken. by redactie PVBlog. posted in columns, ontmoeten. 5 februari 2005 was de dag een maand een jaar.
Een spreuk voor het begin van een positieve dag bij 2helendehanden.
Home Behandeling Cursus Webwinkel Agenda Tarieven Ikzelf Links Contact. Een spreuk voor het begin van een positieve dag. Spreek hem elke ochtend uit en je zal versteld staan van de werking. Dit is de beste dag van mijn leven en ik accepteer dat vandaag vele prachtige dingen.
7 positieve spreuken om elke dag te herhalen Gezonder Leven.
Home Welzijn Gezonde gewoontes 7 positieve spreuken om elke dag te herhalen. 7 positieve spreuken om elke dag te herhalen. 13 maart 2017. Onze geest heeft meer invloed op ons leven dan we denken. Door deze spreuken elke dag voor jezelf te herhalen, kun je je innerlijke zelf gelukkiger maken.
60 Inspirerende Business Quotes MT.nl heeft deze lijst voor je samengesteld.
Het ene staat voor gevaar, het andere voor mogelijkheden. Superioriteit is geen eindbestemming, het is een continue reis die nooit ophoudt. Wat telt in de strijd is niet per definitie het formaat van de hond, maar de omvang van zijn strijdlust. Het probleem van geen doel hebben, is dat je je hele leven heen en weer kunt rennen zonder te scoren. De essentie van kennis is om het te gebruiken, als je het hebt. En om het toe te geven als je het niet hebt. In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden. Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn. Wat het brein kan bedenken, kan ook worden bereikt. Sir Winston Churchill. Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen. Als de kans niet aanklopt, bouw een deur. Zeg nooit dat je niet genoeg tijd hebt. Je hebt precies evenveel uren per dag als Michaelangelo, Moeder Theresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson en Albert Einstein.
Citaten. Mijn titel.
Wanneer je wil taxeren hoe gelukkig iemand is, moet je niet vragen naar wat hem plezier doet, maar naar wat hem verdriet doet. Wijsheid is de beloning voor een leven lang luisteren. Sommige mensen zien in de zon een gele vlek, anderen zien in een gele vlek de zon. Afstand scheidt slechtsde lichamen, niet de geesten. Verbeelding is het begin van creatie. Je verbeeldt wat je verlangt, je wilt wat je verbeeldt en tot slot creëer je wat je wilt. George Bernard Shaw. Om kennis te verkrijgen, moet je elke dag dingen toevoegen en verwijderen.
ConFront Inspiratiekaarten.
Van harte bedankt want ik mis ze enorm. Lieve Nelly, jou hoeft me niet terug te mailen, want je zal wel druk zijn, maar dank je, dank je wel voor de inspiratiekaart die ik elke dag weer van je krijg! Sommige treffen me diep in mijn hart. Ik ben er iedere dag weer heel blij mee! Hartelijke groet Doris. Lieve mensen, Dit is pas de derde dag dat ik kaarten mag ontvangen. Ik ben er erg blij mee, ik ben momenteel heel erg depressief, ben keihard aan het knokken om er weer uit te komen en de mooie spreuken doen me ontzettend veel goed.
Wijsheden en spreuken van diverse personen en leraren.
Laat geen dag verstrijken. zonder hem een groot of klein geheim te ontfutselen. Je leven zij waakzaam., elke dag een ontdekking. Voor elke kruimel hard brood., die God jou geeft, geef jij hem. de zuiverste edelsteen van je ziel. Juan Ramón Jiménez.
Opbeurende spreukenkaarten Leukste kaarten Kaartje2go.
Kies je kaart. Kaarten met opbeurende spreuken. Wil je iemand opbeuren? Stuur dan nu een opbeurende spreukenkaart van Kaartje2go. Je kan jouw spreukenkaart ook helemaal zelf maken. Zet nu jouw eigen opbeurende spreuk op je eigen kaart! Een opbeurende spreukenkaart van Kaartje2go werkt pas echt opbeurend! In drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen spreukenkaart. Je kiest een kaart uit onze collectie opbeurende spreukenkaarten, of je maakt je eigen kaart helemaal zelf. Je kan zelf foto's' en teksten toevoegen kijk ook eens bij onze teksten voor spreukenkaarten en leuke figuren en kaders toevoegen zodat het echt jouw eigen kaart wordt. Bestel je voor 2000: uur, dan doen wij jouw opbeurende spreukenkaart diezelfde dag nog op de bus.
Spreuken Citaten Gezegden Werk spreuken citaten gezegden Index.
Elke dag een draadje is een hemdsmouw in het jaar. Als je elke dag een gedeelte doet, komt het werk toch af. Elke ochtend als hij naar zijn werk vertrekt kust onze buurman zijn vrouw. Waarom doe jij dat nooit? Ik ken dat mens amper. Elke verkiezingscampagne geeft weer druk werk. Er staan heel wat banen op de tocht. Er dreigt voor veel mensen ontslag.
1001 Tips Lifestyle Nieuwjaarswensen, nieuwjaarsgedichten, gelukkig nieuwjaar, geschenken, cadeaus, cados, kados, kerstwensen, kerstdag, kerstmis, kerstgedichten, winter, vrede liefde, geluk, gezondhe
een hart dat blij kan zijn om vele kleine dingen. De beste wensen voor het nieuwe jaar! Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon. en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk.,
Robot Check.
Sorry, we just need to make sure you're' not a robot. For best results, please make sure your browser is accepting cookies. Type the characters you see in this image.: Try different image. Conditions of Use Sale Privacy Notice. 1996-2015, Amazon.com, Inc.

Contacteer ons