Meer resultaten voor zen spreuken

 
zen spreuken
Boeddhistische Oosterse wijsheden Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Boeddhistische spreuken voor elke dag? Op Ingspire.nl vind je Oosterse spreuken en boeddhistische wijsheden van populaire spirituele leiders over zelfinzicht, innerlijke rust vinden, geluk, je balans bewaren en je vitaliteit versterken. Ontdek de mooiste wijsheden en meditatieve citaten uit de Oosterse filosofie.
Positieve spreuken.
spreuken, quotes en gezegdes hebben de uitwerking van een echt helend medicijn te geven, zij geven vat op situaties, geven je inzicht in problematiek, troosten je, geven je moed en kracht om door te gaan. Een boek vol wijsheden heet dan ook een pil.
Zen; spreuken en gezegden 2/3. Nieuwe pagina 1.
Hiermee wordt inzicht verkregen in de eigen ware aard om zo de weg te openen naar een bevrijde manier van leven. Chn is een van de grotere scholen van het Chinese mahayana-boeddhisme. In Japan en het westen is de school bekend onder de naam zen.
Citaten. Mijn titel.
Ken je een goed citaat dat je dierbaar is en dat je graag met anderen wil delen, dan mag je ons dat laten weten en komt het in deze rubriek te staan indien auteursrechten dat toelaten. En met een klik op onderstaande afbeeldingen kom je uit bij een kostbare schat aan spreuken!
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
Boeddha Wijsheden.
Mensen die ik het liet lezen begrepen sneller/beter wat het boeddhisme inhoud. Nadat de schrijver toestemming heeft gegeven ben ik begonnen met het vertalen en publiseren in het nederlands van" Goede vraag, goed antwoord" Het is te vinden op mijn andere site www.wijsheden.com.
Relax met deze 19 Zen spreuken! Happy with Yoga.
Meer Zen spreuken? We hopen dat je deze Zen spreuken inspirerend vond en dat je ze hier en daar ook kunt toe passen. Het is een goed idee om deze Zen spreuken ergens op te slaan zodat je er dagelijks naar kunt kijken.
LachJeKrom.com Het dialect Antwerpse gezegden.:
Antwerpse gezegden en uitdrukkingen Uit gouden korenaren schiep God de Antwerpenaren, Uit het restant, alle anderen van het land. Ache na nie braaf go zen dan kregden koek op aawe smoel met drei joar garantie hee. K'em' hiel Antwaerpe oep zen bakkes geloepe en niks gevonne Heel de stad afgelopen doch niets gevonden.
31 wijsheden uit Japan die je niet meer moet vergeten Mynd.nu.
Sanoma maakt daarbij gebruik van door haar verzamelde gegevens over uw gebruik van deze website, maar ook over het gebruik van de websites, diensten en producten van Sanoma. Sanoma maakt hiertoe gebruik van cookies, als u hiertoe toestemming hebt gegeven.
Citaten van Boeddha, Boeddhistische wijsheden.
Vorig bericht Vorige Citaten met een knipoog. Volgend Bericht Volgende Citaten van bekende mensen. Alle berichten in deze categorie. Aldous Huxley geciteerd. Angelus Silesius, citaten van een mystiek dichter. Boeddhistische wijsheden en spreuken. Citaten met een knipoog. Citaten over Zen.
Spreuken en Citaten over Politiek, Duurzaamheid en Integrale Visie.
Soms is het nodig om een cultuur te kennen en te begrijpen om de betekenis van haar spreuken goed te kunnen plaatsen. Het zijn spreuken / spreekwoorden / gezegden die ik op verschillende manieren ben tegengekomen en waar ik nog steeds iets mee heb of veel aan heb gehad.

Contacteer ons