Resultaten voor leuke gezegdes en spreuken

 
leuke gezegdes en spreuken
Java www.spreekwoord.nl.
U heeft JavaScript nodig om gebruik te maken van deze website. Om JavaScript in te schakelen, volgt u de onderstaande instructries voor de webbrowser waarmee u werkt. Internet Explorer 5, 6 en 7 NL. Selecteer in de menubalk Extra Internetopties.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels. Group 3 Copy 2. Group 3 Copy 2.
Meer leuke content? Like ons op Facebook. Het is ze gelukt: deze Amerikaanse familie heeft de grappigste kerstkaart van t jaar gemaakt. Probeer dan maar eens rustig te blijven. Houd jij heel erg van eten? Dan moet je oppassen dat je dit soort dingen niet zomaar naar binnen schuift. De politie van Nieuw-Zeeland is aan het werven en maakte daarom deze fantastische video.
Fysiotherapeut Grappige Spreuken T-Shirts Spreadshirt.
Ontwerp zelf en laat iedereen met je T-Shirts zie wie je bent en wat je inspireert. Wees met minder niet tevreden: bij Spreadshirt krijg je kleding en opdrukken over het onderwerp fysiotherapeut grappige spreuken in beste, met de hand gemaakte kwaliteit.
Mooie spreuken over TEGENSLAG Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Inge van Ingspire staat bekend om het bedenken en maken van prachtige spreuken over teleurgesteld zijn en zingeving. Haar citaten over Tegenslag en spreuken over pijn en verdriet kunnen inzicht brengen en je wellicht steunen in tijden van teleurstelling en tegenslag.
Fraaie gezegden Duurzaam MBO.
Ik leg geen stenen maar bouw een kathedraal. Het is net alsof je wordt uitgenodigd op een feestje na 12 uur en bij aankomst te zien dat alles op is en je stoffer en blik in je handen geduwd krijgt.
Grappige gezegden, gezegdes en oneliners, Leuke Quotes en uitspraken.
Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten? Stuur een mailtje naar spreuken at leukespreuk.nl. Grappige gezegden en gezegdes, Leuke quotes en uitspraken. Leuke spreuken over vriendschap, Grappige quotes voor Feestjes, Bruiloften, Verjaardagen, Jubilea, Grappige Oneliners, One-liners en Quotes in het Nederlands, Gezegdes en gezegden.
Moederdag teksten, gezegden en spreuken? Leuke tekst!
Je bent de liefste moeder van de hele wereld. Lieve spreuken, gezegdes, uitspraken en tekstje horen bij moeders feestdag. Met dit soort Moederdag teksten kun je echt thuis komen. Schijf je tekstje op een leuke kaart of zet je tekst bovenaan je gedichtje.
Citaten.net Citaten, Quotes, Wijsheden en Beroemde Uitspraken.
Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar citaten voor hun scriptie, wenskaarten, boek of ander project: u kunt citaten in een mandje plaatsen en wanneer u klaar bent dit in zijn geheel naar uw, of een ander, mailadres versturen.
Spreuken, citaten, uitspraken en gezegden pagina.
Mooie spreuken, uitspraken, citaten en oneliners. Mijn hele leven ben ik al gek op leuke spreuken, uitspraken en citaten. Het zijn vaak kernachtige korte zinnen, soms humoristisch en soms cynisch die complexe zaken op een eenvoudige wijze duidelijk maken. Een leuke of inspirerende spreuk of citaat kan een presentatie extra kracht geven of een stuk levendiger maken.
60 Inspirerende Business Quotes MT.nl heeft deze lijst voor je samengesteld.
De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet. Niets is lastiger om aan te pakken, hachelijker om er de leiding over te nemen, of minder zeker van succes, dan het invoeren van nieuwe dingen, omdat degene die nieuwigheden invoert, hen die het in de oude toestand goed ging tot vijanden en hen die het onder de nieuwe omstandigheden goed zou kunnen gaan, als lauwe verdedigers heeft.
1.001 wijze spreuken, citaten, gezegden en spreekwoorden.
Heb je zelf mooie wijze spreuken, citaten, gezegden, spreekwoorden of wijsheden die je met ons en bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@wijzespreuken.com. Voor een dagelijks portie Wijze Spreuken kan je ons ook volgen op Twitter: @Wijze_Spreuken.

Contacteer ons