Resultaten voor oude wijsheden spreuken

 
oude wijsheden spreuken
Qoutes Top 1000: Oud spreuken en wijsheden.
Oud spreuken en wijsheden. Vanaf een zekere ouderdom doet ook vreugde pijn. Veel mannen die op hun vijfentwintigste sterven, worden pas begraven op hun vijfenzeventigste. Oud worden, is ziende worden. Ik word alleen oud in aanwezigheid van mijn advocaat. Als we ouder worden, verliezen we heel wat fouten. We hebben ze dan niet meer nodig. Het beste middel om oud te worden, is te blijven leven. Wie klaagt over zijn oude dag, moet eens over het alternatief denken.
Indische Citaten Hindoeisme en Indiase Spiritualiteit.
Indische wijsheid Bronnen van Indische Wijsheid, Gedachten en bloemen Mensen die werkelijk heldhaftig handelen, beroemen zich nooit op hun verdienste. Het vuur brandt zonder geluid, en zonder lawaai schijnt de zon. Mahabharata, Wijsheid uit het Oude India, Amsterdam 1986, p.
Taal in Nederland: Limburgs.
Spreuken en wijsheden. Deze spreuken zijn verzameld door de werkgroep AGL, www.limburghuis.nl info@limburghuis.nl. De schuingedrukte zinnen zijn een letterlijke vertaling van de Limburgse zin, daaronder staat de betekenis. zoelang wie dm achter minsj sjteit is er veur alles in sjtaot.
Citaten over Kerst en spreuken over Kerstmis: wijsheden, oneliners, aforismen en uitspraken over het kerstfeest Spirituele Kerst, Pasen en Pinksteren de geboorte en de opstanding van de nieuwe mens in
Citaten over Kerst en spreuken over Kerstmis: wijsheden, oneliners, aforismen en uitspraken over het kerstfeest. De onderstaande spreuken over kerstmis, citaten over kerst en kerstfeest-quotes bevatten minder dan 140 tekens en zijn dus geschikt om te delen via Twitter. Tweetable Christmas quotes in Dutch.
Spreuken.
Je moet geen oude pinten van de toog halen. Never be a pioneer, it's' the early christian that get's' the fattest lion. Om de plant te laten groeien, moet je de tuinman koffie geven. Wie als pluisje geboren is, kan nog altijd een watje worden.
Spreuken, citaten, uitspraken en gezegden pagina.
Brueghel en Jan Steen lieten zich door spreekwoorden tot bonte, levendige taferelen inspireren. Weinigen zijn zich ervan bewust hoeveel van die oude, soms zr oude wijsheden en grapjes, nog heden een springlevend bestanddeel van de taal vormen. Ieder van ons heeft er wel een aantal, die in de mond bestorven liggen. Het zal niemand verbazen dat er in de loop der tijden nogal wat verzamelingen van onze kennelijk gekoesterde spreekwoorden, spreuken en zegswijzen in boekvorm zijn verschenen.
9 quotes over ouder worden met een vleugje humor Paradijsvogels Magazine.
Wat jouw gevoel er ook bij is, het helpt om het zo nu en dan even te relativeren en het vanuit een humoristisch perspectief te bekijken. Om even de draak met onszelf en het hele ouder worden te steken en er vooral niet te zwaar aan te tillen.
1500 Spreuken, Mooie Teksten, Wijsheden Gezegden Spiritum.
Spreuken en wijsheden. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Spreuken en Wijsheden. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.
16 Tito-wijsheden die dieper gaan dan tegeltjes Televisie Upcoming.
Jij en je vrienden kunnen je nu aanmelden voor het WK Stef Stuntpiloot! 18 Prachtige wijsheden van Corries, plaatjes site waar geen mens zonder kan. 14 Kledingstukken die je ouders dragen waar jij je dood voor schaamt. 39 Fantastische foto's' die het amateurvoetbal in optima forma uitbeelden.
concordantie wijsheid, het oude testament.
home concordantie letter W wijsheid. Vindplaatsen van het woord wijsheid in het oude testament 158 verzen.: Gij zult ook spreken tot allen, die wijs van hart zijn, die Ik met den geest der wijsheid vervuld heb, dat zij voor AƤron klederen maken, om hem te heiligen, dat hij Mij het priesterambt bediene.
Oosterse wijsheden Citaten en wijsheden Citaten.net.
Citaten: Oosterse wijsheden. Citaten 1 t/m 10 van 1387. 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende. Lao-Tse Chinees filosoof / 600 v.C. Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder. Confucius Chinees filosoof 551 v.C.

Contacteer ons